Hanki tilaus

Kaspersky Password Managerin maksuton versio sallii käyttäjän lisätä ja käyttää rajoitettua määrää merkintöjä. Tarvitset käyttöoikeuden, jotta voit käyttää sovellusta ilman rajoituksia.

Jos käytät Kaspersky Password Managerin maksutonta versiota, voit ostaa käyttöoikeuden.

Jos Kaspersky Password Manager -tilauksesi on juuri vanhentunut tai vanhentumassa, voit uusia sen.

Jos käytät Kaspersky Password Manageria toisen Kasperskyn sovelluksen tilauksen alaisuudessa, voit vaihtaa Kaspersky Password Manager -tilaukseen nykyisen tilauksen vanhennuttua.

Hanki tilaus

Voit myös ostaa Kaspersky Password Manager -tilauksen My Kaperskyssa tai Kaspersky-verkkosivustolla:

Useat sovellukset voivat jakaa käyttöoikeuden Kaspersky Password Managerin kanssa. Käyttöoikeutesi on yhdistetty My Kaspersky -tiliisi. Jos My Kaspersky -tililläsi on jo voimassa oleva Kaspersky Password Manager -tilaus, sovellus tunnistaa sen, kun yhdistät sovelluksen My Kasperskyyn.

Seuraavat sovellukset voivat jakaa aktivointikoodin Kaspersky Password Managerin kanssa:

Jos yhdistät Kaspersky Password Managerin My Kaspersky -tiliin jonkin edellä mainitun sovelluksen tilauksella, voit käyttää Kaspersky Password Manageria ilman rajoituksia.

Katso myös

Vaihtaminen maksuttomaan versioon